Médecins sans frontières
Accueil / Wie zijn wij? / MSF Supply binnen AZG

MSF Supply binnen AZG

MSF Supply is een van de drie humanitaire bevoorradingscentra van Artsen Zonder Grenzen. Het is onze missie om producten en diensten van hoge kwaliteit te leveren die zijn afgestemd op de behoeften van humanitaire medische organisaties.

AZG heeft 5 operationele centra en het Belgische centrum is onze belangrijkste partner. We leveren medicijnen, medische apparatuur en logistieke materialen aan meer dan 30 landen wereldwijd. Veldoperaties in landen waar deze goederen nodig zijn, noemen we ‘missies’.

Sinds enkele jaren voorzien wij ook in de behoeften van andere humanitaire organisaties (ngo’s zonder winstoogmerk). 

We bieden kwaliteitsgarantie, opslag, verpakking en verzending van bestelde medicijnen en logistieke en medische apparatuur voor al onze partners. We proberen ook zo flexibel mogelijk te zijn om aan andere specifieke verzoeken van onze partners te voldoen.  

We zorgen ervoor dat de kwaliteit van onze producten en de diensten die we leveren voldoen aan de behoeften van humanitaire operaties tegen de laagst mogelijke kosten. We zorgen voor de duurzame ontwikkeling van de toeleveringsketen, zijn flexibel en reageren op onvoorziene eisen.